Evelien Kooloos

Plezier met verf en kleuren, dat is waarom ik graag schilder.

Altijd spannend wat er overblijft om naar te kijken. Mijn  inspiratie haal ik uit mensen, de dingen om mij heen  en de natuur.

Geef mij een onderwerp formaat en kleuren en ik maak vrijblijvend een schilderij. vooraf bespreek ik n prijs, en als t af is, koop je het of niet.

Verder verzorg ik graag live painted werk, op bv een feest of  trouwerij. Ik schilder dan tijdens de feestelijkheden  of het evenement en aan het eind ervan de dag is  er een uniek schilderij af. Informeer gerust naar de mogelijkheden van dit unieke werk. altijd een prachtig cadeau voor het bruidspaar.

Ik geef les op scholen, en in mijn eigen atelier in Leusden. Daar ben je ook welkom voor een losse workshop.

Ook verzorg ik schildervakanties.  We hebben al heerlijke weken gehad in Portugal,  Frankrijk, Schotland en  Duitsland, en gelukkig mag het allemaal weer!

 

Mijn schilderijen

Schilderijen van mij zijn altijd kleurrijk, en de onderwerpen haal ik uit de natuur, en de mensen en de dingen om mij heen. Zoek de spanning  in de compositie en de kleuren, zodat er een vrolijk en levendig schilderij ontstaat.Meestal is nog wel te zien wat het onderwerp is, al is het zeker niet fotografisch te noemen. Het werk moet altijd n beetje spannend blijven om naar te kijken. Soms komt het door de gebruikte kleur of door de weergave van het onderwerp, ik blijf zoeken naar een intrigerende weergave. Meestal schilder ik met acrylverf, ook wel met olieverf.

Check haar instagram pagina: https://www.instagram.com/evelien_kooloos/