Ebru Art House

Hallo allemaal, wij zijn Ebru art house en geven workshops in papier marmeren, een unieke en eeuwenoude techniek waarbij je op water kunt schilderen! Wij zijn gepassioneerd over deze kunstvorm en delen graag onze kennis en ervaring met anderen.

Papier marmeren, ook wel bekend als Ebru, is een techniek die dateert uit de 12e eeuw en is ontstaan in het Midden-Oosten. Het is een proces waarbij verf of inkt wordt gedruppeld op een vloeibaar oppervlak van water, en vervolgens met speciale gereedschappen en technieken wordt bewerkt om prachtige patronen en kleuren te creëren. Het papier wordt vervolgens voorzichtig op het water gelegd en neemt het patroon op, waardoor elk stuk uniek is.

 

Onze papier marmeren workshop is een geweldige manier om kennis te maken met deze unieke en fascinerende techniek. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij elke stap van het proces en je leren hoe je je eigen prachtige patronen en ontwerpen kunt maken. Onze workshops zijn geschikt voor iedereen, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met kunst en ambacht.

We zijn er trots op dat we deze unieke kunstvorm in leven houden en doorgeven aan nieuwe generaties. We nodigen je uit om een workshop te boeken en meer te weten te komen over onze papier marmeren workshop en onze passie voor deze prachtige kunstvorm. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of als je geïnteresseerd bent in het boeken van een workshop. We hopen je snel te mogen verwelkomen!.

Meer zien? https://www.instagram.com/ebruarthouse/