Cees Sketches

Maart 2020 raakte Nederland in lockdown. In mei dat jaar pakte ik een schetsboekje en wat stiftjes en tekende geheel impulsief wat ik voor mij zag. Wat was dat genieten, ik voelde mij als een vis in het water, het illustreren begon meer en meer te kriebelen. 

Na de eerste schetsen op Instagram te posten, kwamen de reacties in een stroomversnelling. De stijl van het tekenen van alledaagse, herkenbare stadsgezichten met prachtige huizen, markante gebouwen, idyllische straatjes en tuinen raakt blijkbaar mensen. De vraag naar mijn schetswerk groeide en groeide…. Inmiddels is het illustreren iets waar ik dagelijks mee bezig ben en met volle teugen van geniet. Geniet je mee? 

En het gaat verder…. zo heeft het instagram account @cees.sketches ruim 10.000 volgers en worden mijn tekeningen in binnen- en buitenland verkocht, in opdracht of als vrij werk. Ook geef ik workshops en tekencursussen, zijn er regelmatig exposities, interviews in de media en is een TV documentaire over mij gemaakt. En dan te bedenken dat ik daarvoor eigenlijk niks met illustreren deed… 

En elke keer als je de webshop bezoekt zijn er weer nieuwe illustraties te zien. Het schetswerk is als artprint eenvoudig in een paar stappen te bestellen. In een gelimiteerde oplage; ik vind het belangrijk dat mijn werk uniek blijft.

Naast het artwork in de webshop maak ik ook illustraties in opdracht. Van bijvoorbeeld je huis, bedrijf, gebouw, tuin of ander object waar je iets speciaals mee hebt; ik maak er een illustratie van. Uniek want er is er maar een van gemaakt, voor jou! Onder het tabje ‘jouw eigen schets’ lees je alles over de mogelijkheden.

Wil je meedoen met een leuke workshop? Vraag een offerte hier aan en maak een super leuke, leerzame workshop mee.

Kijk even op Cees zijn instagram pagina, en laat je betoveren met zijn werk: https://www.instagram.com/cees.sketches/