Workshop Marbling (schilderen op water)

Wat is het workshop project?

Marmeren is een decoratieve techniek waarbij patronen worden gecreëerd op het oppervlak van verschillende materialen, zoals papier of stof, door pigmenten op een vloeibaar medium te laten drijven en manipuleren kort gezegd: Schilderen op water.

Onze papier marmeren workshop is een geweldige manier om kennis te maken met deze unieke en fascinerende techniek. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij elke stap van het proces en je leren hoe je je eigen prachtige patronen en ontwerpen kunt maken. Onze workshops zijn geschikt voor iedereen, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met kunst en ambacht.

We zijn er trots op dat we deze unieke kunstvorm in leven houden en doorgeven aan nieuwe generaties. We nodigen je uit meer te weten te komen over onze papier marmeren workshop en onze passie voor deze prachtige kunstvorm. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of als je geïnteresseerd bent in het boeken van de workshop. We hopen je snel je te verwelkomen!

Het is rustgevend, opwindend en altijd verslavend.
Plan nu een workshop in en marmer je eigen werk
Er zullen een paar producten liggen zoals papier en een sjaal om die mooi naar jouw smaak te kleuren.

Je zult versteld staan van het resultaat!

Duur workshop: 2,5 uur
Boeken workshop: Heel het jaar door, maandag tm vrijdag
Locatie: Almere en Amersfoort, maar deze workshop is ook te boeken op locatie, wij komen dan naar jullie toe
Personen: 10-30 personen
Prijs: op aanvraag, u kunt ook nog kiezen voor hapjes/ drankjes of een complete maaltijd

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Of je nu een beginner bent die nog nooit een penseel heeft aangeraakt, of een ervaren kunstenaar die nieuwe technieken wil leren, onze workshop biedt voor elk niveau iets unieks. We creëren een gezellige en ondersteunende omgeving waarin je je eigen stijl kunt ontwikkelen en je artistieke grenzen kunt verleggen. 

Geïnteresseerd in deze workshop?

Vraag nu een offerte aan, want:

Altijd de beste deal
Geen jaar vooruit hoeven plannen
De beste docenten
De leukste locatie's

Vaste locaties Almere en Amersfoort. Liever op een plek bij jou in de stad? Vraag een offerte aan en kies je eigen voorkeursplaats/regio, wij komen dan op locatie.

Meld je aan voor deze workshop

Workshop Marbling (schilderen op water)