Halfdaagse olieverf workshop

Wat is het workshop project?

 

Halfdaagse workshop

Wil je een workshop volgen, dan is dit ook mogelijk. In de vier uur durende workshop leer je welk materiaal je op welke manier kan gebruiken, welke technieken er (nodig) zijn om je eigen kunstwerk te maken en leer je hoe je schaduw en kleur in je werk kan opbouwen. Ook als je (nog) helemaal geen ervaring hebt met schilderen, zal ook jij een prachtig schilderij creëren. 

Vier uur durende workshop €90,- euro (inclusief materiaal).

Wil je je aanmelden, of wil je meer informatie? Vul dan het offerte formulier in.

Rosanna komt uit een creatieve familie met zowel amateur als professionele kunstenaars. Tekenen en schilderen is haar met de paplepel ingegoten.

Ze voelt zich ‘als een vis in het water’ bij haar professoren aan de ‘Classical Arts Academy’ in Florence, Italië. De stijl van deze academy, gericht op de tijdsperiode van de renaissance, is dan ook haar grote inspiratie. Daar heeft ze geleerd haar hart niet meer te ontlopen en het de ruimte te geven haar eigen kunst te creëren en deze passie, kennis en kunde te delen met anderen.

Ze werkt nu fulltime aan eigen werk en opdrachten. Geeft wekelijks les op diverse niveaus en werkt graag met haar studenten op individueel tempo en niveau naar werken in de stijl van de academie.

Ieder jaar reist Rosanna rond het eerste weekend van de maand september terug naar haar geliefde kunstacademie in Florence, Italië. Ze kijkt uit naar de ontmoeting met haar professoren om samen met hen haar schilderkunst te optimaliseren. Ze werkt daar de gehele maand september waarna ze in oktober de lessen met haar studenten in eigen atelier weer oppakt.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Of je nu een beginner bent die nog nooit een penseel heeft aangeraakt, of een ervaren kunstenaar die nieuwe technieken wil leren, onze workshop biedt voor elk niveau iets unieks. We creëren een gezellige en ondersteunende omgeving waarin je je eigen stijl kunt ontwikkelen en je artistieke grenzen kunt verleggen. 

Duur workshop: 4 uur
Boeken workshop: Heel het jaar door, maandag tm vrijdag
Locatie: Amersfoort of Almere
Personen: 5-10 personen
Prijs: op aanvraag, u kunt ook nog kiezen voor hapjes/ drankjes of een complete maaltijd

Geïnteresseerd in deze workshop?

Vraag nu een offerte aan, want:

Altijd de beste deal
Geen jaar vooruit hoeven plannen
De beste docenten
De leukste locatie's

Meld je aan voor deze workshop

Halfdaagse olieverf workshop